Beeld © Instagram: @elise_is_here

Opnames nieuw seizoen 'Familie Kruys' in volle gang

03 februari 2019 17:09

De opnames voor het vijfde seizoen van de populaire serie Familie Kruys zijn in volle gang. Op Instagram deelt actrice Elise Schaap, die in de serie de rol van de temperamentvolle Roemeense schone Ruxandra speelt, alvast een kijkje achter de schermen.

Op de foto zien we, naast Elise, ook Linda de Mol, die de rol van Bette speelt en Rop Verheijen, in de rol van Kirk. Ook zien we het pasgeboren kindje van Ruxandra, althans een popversie. Bij de foto schrijft Elise "Familie Kruys goes horror." 

Er is momenteel nog niet veel bekend over het nieuwe seizoen, zelfs niet wanneer het op tv verschijnt. Het vorige seizoen liet ons in de laatste aflevering met een behoorlijke cliffhanger achter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames Familie Kruys weer van start

In de bewuste aflevering is te zien hoe Ruxandra bevalt van dochtertje Candida. Maar terwijl de hele familie aan het bed van de kersverse Kruys-telg staat, krijgt Thomas plotseling last van zijn hart. De pater familias van de Kruysjes zakt - in het bijzijn van Bette - in elkaar. 

Op het moment dat Ruxandra haar baby voor het eerst laat zien aan Kirk, Morten en Johan, komt in een shock verkerende Bette binnengelopen. Ze heeft vreselijk nieuws: er is iets ernstigs met Thomas gebeurd...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!