Beeld © AVROTROS

Deze hints wijzen erop wie de Mol is

04 februari 2019 13:01

Wie is de Mol? is lekker op dreef en dat betekent dat er steeds weer nieuwe theorieën opduiken over wie nu daadwerkelijk dé Mol is. Op dit moment gaat er zelfs een wiskundige formule rond die uitsluitsel zou geven.

Wie is de Mol staat bekend om hoe doordacht en tegelijk ook vaag het programma is. Fans zijn dan ook altijd op zoek naar theorieën over mollenstreken en verdachte bewegingen, om zo dé Mol te achterhalen. Het lijkt erop dat een wiskundige formule zegt dat Sarah of Merel de Mol moet zijn. De afgelopen drie seizoenen zijn er namelijk 3 mannen de Mol geweest en dat betekent dat er een kans van 1/16 is dat de Mol dit jaar een vrouw zal zijn. Merel en Sarah zijn de enige overgebleven twee, dus dan zou het een van hen moeten zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twitter gaat los op WIDM-kandidaat Sinan

Een andere theorie die wijst op Sarah is dat zij altijd een groen oorbelletje draagt. Hiermee zou ze een signaal afgeven aan de kijker dat zij in iedere aflevering een groen scherm zal krijgen. Ze draagt deze in haar linkeroor, maar aan de andere kant niet. Daar draagt ze een gouden oorbelletje dat op een vogel lijkt. 

Ook wordt Sarah verdacht, omdat zij tijdens de taxi-opdracht bovenop de uitkijktoren stond en moest doorgeven aan de kandidaten waar ze moesten parkeren. Wat hier vreemd aan is, is dat Sarah dyslexie heeft en dus niet de ideale kandidaat zou zijn voor een taalopdracht. Haar verklaring was dat ze goed met de portofoon was. 

Nederland is vooralsnog verdeeld. Uit de peilingen van WIDM blijkt dat de meeste mensen Jamie en Rick Paul verdenken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!