Beeld © RTL

Temptation verleidster Emma heeft bekende ex

04 februari 2019 15:50

Het regent Temptation Island nieuwtjes. Nu alle verleiders en verleidsters bekend zijn gemaakt, is er één verleidster die al precies weet hoe het spel werkt. Emma heeft namelijk een relatie gehad met Marvin, die samen met Louise een koppel vormde in Temptation Island 2016, zo vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

"Marvin is trouwens mijn ex"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Driedubbel goed nieuws voor Temptation Island-fans

"Ik kende al enkele mensen die al hebben deelgenomen aan het programma. En Marvin nam met zijn toenmalige vriendin Louise deel aan een vorige reeks van Tempation Island. Hij is trouwens mijn ex.” De deelname van Marvin en Louise deed destijds wat stof opwaaien. Weer een andere ex van hem beweerde namelijk dat de twee helemaal geen koppel waren. 

Ook bekende Emma dat ze voornamelijk meedoet om bekend te worden en er achteraf nog wat aan over te houden. "Begin deze week werden de verleidsters bekend gemaakt en meteen steeg mijn aantal volgers op Instagram al van 3000 naar 4500. Ik kreeg ook al enkele aanbiedingen om producten te promoten. Als dat producten zijn waar ik achter sta, dan doe ik het graag." 

Volgens de verleidster zal het nieuwe seizoen van Temptation weer spannend worden en het lijkt erop dat Emma hier een groot aandeel in zal hebben. Ze heeft namelijk maar een missie en dat is de vrouwelijke helften van de koppels een dienst bewijzen. Emma wil tijdens het programma bewijzen dat geen enkele man te vertrouwen is. 

Temptation Island is vanaf donderdag 14 februari te zien op RTL 5 en Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeps! Opnames Temptation Island VIPS uitgelekt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!