Beeld © ANP

Barrie Stevens haalt plezier uit volle agenda

06 februari 2019 07:28

Barrie Stevens geniet op 74-jarige leeftijd van zijn gevulde agenda. Hij maakt donderdagavond zijn opwachting in Goede tijden, slechte tijden. Naast zijn soapdebuut doet hij in het najaar mee met Dancing With the Stars. Daarnaast gaat hij ook nog het theater in met een soloprogramma waarin hij vertelt over zijn leven, oude beelden toont en een dansje doet.

"Ik geniet met volle teugen"

"Ik geniet met volle teugen", zegt de van oorsprong Engelse acteur, regisseur en choreograaf, die in Goede tijden, slechte tijden de rol van binnenhuisarchitect Rudie gaat spelen. "Mijn personage kampt met een behoorlijke schuld en maakt zodoende een hoop drama mee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Barrie Stevens gooit de heupjes los in Dancing with the Stars

Barrie vond de eerste opnamedag spannend. "Het zweet brak me uit, bij die eerste scène, maar geleidelijk aan ging het steeds beter en mijn nieuwe collega's zijn ook ontzettend behulpzaam." Barrie maakte vorig jaar zijn tv-comeback in het televisieprogramma Beter laat dan nooit. Hierin reisde hij met leeftijdsgenoten Peter Faber, Gerard Cox, Willibrord Frequin onder leiding van Olcay Gulsen een maand lang rond door Zuidoost-Azië.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!