Beeld © ANP

Donny Roelvink noemt deelname Temptation grote fout

6 februari 2019 13:05

Donny Roelvink had liever niet meegedaan aan Temptation Island VIPS, dat biecht hij op aan weekblad Party. "Als ik de tijd kon terugdraaien had ik er niet aan meegedaan."

"Ik ben er nog altijd van overtuigd dat zij de ware is"

Zijn deelname aan het spraakmakende programma had grote gevolgen voor de jongste Roelvink-telg. Hoewel hij ervan overtuigd was dat hij immuun was voor de aanpak van de verleidsters, viel hij al een blok voor de roodharige Danique. Zijn vriendin Amijé zag 'haar Donny' voor haar ogen veranderen in een wildvreemde, en na de opnames besloten de twee dan ook even een break te nemen. Donny heeft dan ook weinig goede herinneringen aan het programma, en noemt het in het blad 'leedvermaak'.

Hoewel de relatie van het stel door het programma op de klippen liep, wilde hij haar absoluut niet kwijt. "Ik had het gevoel dat het door laten sudderen van onze relatie ervoor zou zorgen dat het nooit meer goed zou komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeps! Opnames Temptation Island VIPS uitgelekt

Inmiddels is alles weer koek en ei tussen de tortelduifjes en zijn ze sterker dan ooit. Donny weet dan ook zeker dat Amijé de vrouw van zijn dromen is. "Ik ben er nog altijd van overtuigd dat zij de ware is en de vrouw met wie ik kinderen krijg", vertelt hij verliefd aan het blad. "Zij laat mij zijn wie ik ben en doen wat ik wil. Precies wat ik nodig heb."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink komt binnenkort met muziek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!