Beeld © RTL Boulevard

John van den Heuvel terug in studio RTL Boulevard

06 februari 2019 18:29

Na maanden van afwezigheid keert John van den Heuvel vanavond weer terug in de studio van RTL Boulevard. De misdaadverslaggever mocht lange tijd niet in de live uitzending verschijnen in verband met een ernstige dreiging uit het criminele milieu. Hierdoor werd hij noodgedwongen om zijn bijdrage via een video-verbinding te doen vanaf een andere locatie.

"Ik ben heel erg blij"

John laat aan ons weten: "Ik ben heel erg blij dat ik na ruim drie maanden afwezigheid weer in de live-uitzending van RTL Boulevard mijn bijdrage kan doen. Ik ben degenen die zich hiervoor hard hebben gemaakt erg veel dank verschuldigd. Dat geldt ook voor de politie, het Openbaar Ministerie en de gemeente Amsterdam. Hopelijk is dit een eerste stap naar een normale situatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John van den Heuvel dankbaar voor steunbetuigingen

Woordvoerder van burgemeester Femke Halsema, voorzitter van de driehoek Amsterdam laat aan RTL Boulevard weten: “De driehoek vond de situatie eind vorig jaar zeer onwenselijk. We zijn daarom verheugd dat John van den Heuvel vanavond weer terug was op het plein. Wel constateert de driehoek dat er nog steeds sprake van een dreiging is en dat de aanwezigheid van John van den Heuvel een uitzonderlijke situatie betreft. Alle betrokken partijen hebben zich maximaal ingezet voor de terugkeer van hem bij RTL Boulevard op het Leidseplein.”

Ook laat de driehoek weten verder geen uitspraken te doen over de dreiging en de getroffen maatregelen. Ook worden er geen mededelingen gedaan over de frequentie of de eerstvolgende keer dat John van den Heuvel aanwezig zal zijn in de uitzending.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John van den Heuvel spreekt exclusief met Sonja Holleeder

Ook RTL laat weten blij te zijn met de terugkomst: "Wij zien dit als een zege voor de vrije pers. We zijn de gemeente, de politie van Amsterdam en het OM dankbaar voor hun inzet."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!