Beeld © RTL

Temptation Island zou er zomaar twee verleiders bij kunnen krijgen

06 februari 2019 22:55

Wie dacht alles al te weten over het nieuwe seizoen van Temptation Island komt bedrogen uit. Nadat alle koppels en verleiders bekend zijn gemaakt, lijkt het erop dat er toch nog twee extra verleiders bij komen.

Vorig jaar werden kijkers ook verrast toen Alex opeens op het balkon verscheen en tegen Niels vertelde "Ik ga weer vieze dingen doen met je meisje, vriend." Op dit moment gonst het van de geruchten dat ook dit jaar extra verleiders in het spel worden gebracht en het zou gaan om de volgende mannen.

Een van de verleiders zou Jonah van Utrecht zijn. Eerder gingen er al geruchten dat hij als verleider mee zou doen in het nieuwe seizoen, echter ontbrak hij in het rijtje bij de officiële aankondiging. Vooral zijn goed gebruinde huid en het feit dat hij mede-verleidster Demi volgt op Instagram zou de geruchtenmolen doen laten draaien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de koppels van Temptation Island 2019

Een tweede naam die rondgaat is die van Denzel Blijd. Ook hij werd genoemd als verleider maar zat ook niet bij de bekendmaking. Ook Denzel zou meerdere deelnemers volgen van het nieuwe seizoen.   

Het is nog niet duidelijk of zij daadwerkelijk zullen verschijnen in het nieuwe seizoen van Temptation, RTL heeft namelijk niks bevestigd hierover. We zullen dus moeten afwachten.

Temptation Island begint 14 februari om 20:30 op RTL5 en Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Om deze 6 redenen mag je Temptation Island USA niet missen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!