Beeld © ANP

Thuisbakkers opgelet: Heel Holland Bakt zoekt weer kandidaten

11 februari 2019 09:13

Droom jij er al jaren van om Janny en Robèrt te doen verbazen met je allerbeste baksels? Dan is dit jouw moment! Voor het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt wordt namelijk alweer druk gezocht naar bakkers met een snufje stressbestendigheid en een kilo bakplezier.

Ben jij de nieuwe beste thuisbakker van Nederland? En wil jij net als Anna, Maroeska en Nicole volgend jaar met je laatste spektakelstuk in de finale staan? Mix dan snel al je ingrediënten door elkaar en geef je op via deze link. Let op: aanmelden kan tot 23 maart.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

HHB-Maroeska kan op zondag weer relaxed tv kijken

André van Duin zal volgend seizoen ook weer de Heel Holland Bakt-tent betreden als presentator van het populaire programma. "Ja, bij leven en welzijn ga ik dat weer presenteren. Heel Holland Bakt gaat altijd door natuurlijk, sowieso. Dat bestaat nog wel een tijdje", verklapte hij bij de radioshow van Giel Beelen.

André van Duin nam in 2016 het stokje over van Martine Bijl, nadat ze werd getroffen door een hersenbloeding. Martine presenteerde het programma vanaf 2013.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!