Beeld © Instagram @wieisdemol.avrotros

Dikke hint ontdekt in Wie is de Mol?

11 februari 2019 10:00

We zijn inmiddels alweer aangekomen bij de zevende aflevering van Wie is de Mol? die zaterdag wordt uitgezonden. En wat blijkt uit aflevering zes? Iemand heeft wel een hele dikke hint ontdekt, die misschien wel gaat verklappen wie de mol is dit seizoen.

Wellicht is het je al opgevallen. De diehard-molloten konden er in elk geval niet omheen: de leaderbeelden zijn veranderd. Zie hieronder het bewijs. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Wie is de Mol? getrakteerd op striptease van Jamie

Molloten valt vooral het volgende op: steeds meer fragmenten van dingen in het water. Zou dat de finale-opdracht zijn? Ook is er vaak een meer in beeld met de letter 'L'. Meer-el, Merel? Maar nu komt de dikke vette hint. Let op:

Wanneer je de namen van de opdrachten, die in de volgorde van de intro voorbij komen opschrijft, dan krijg je de zin 'MOL IS...'. Dat zou betekenen dat de volgende opdracht de eerste letter van de mol moet geven! We wachten dus met smart op de letter R, N, M, S of J. Maar ja, je weet het nooit bij Wie is de Mol? Wellicht staat de volgende letter wel voor iets heel anders. Maar het kan haast niet missen, toch?!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geen ruzie tussen Evelien en Nielson na Wie is de Mol?

Twitteraars gingen trouwens ook weer los op de fragmenten uit de zesde aflevering. De leukste tweets zetten we voor je op een rijtje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twitter spuugt op Nielson na naaistreek Wie is de Mol?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie is de Mol? strak bovenaan kijkcijfertop

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!