Beeld © BNNVARA/Wessel de Groot

First Dates Hotel laat ons nóg meer zien van hoe de date afloopt

11 februari 2019 11:56

Het First Dates Hotel in Limburg opende gisteravond voor het eerst haar deuren. De opzet van het programma is bijna hetzelfde als de vertrouwde restaurantversie: twee mensen hebben samen een blinddate tijdens een luxe driegangendiner. Maar omdat het zich nu allemaal in een hotel afspeelt, is het allemaal nog spannender.

In de eerdere afleveringen van First Dates zien we eigenlijk alleen maar hoe het stel elkaar ontmoet en hoe ze samen het restaurant uitlopen. In First Dates Hotel zien we ook hoe de kandidaten zich klaarmaken voor de date. Zo was er de 43-jarige Dorothée die al skypend met haar dochter haar outfit uitzocht voor de eerste ontmoeting. Zo trok ze geen hoge hakken aan, omdat ze niet wist hoe lang haar date zou zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het First Dates Hotel opent zijn deuren

Ook kregen we te zien hoe het stel verder gaat na de date. Bij de normale afleveringen van First Dates werden we altijd afgeserveerd met een ongemakkelijk afscheid of juist een stel dat samen de taxi in stapte om 'nog ergens drankjes te doen'. Nu zagen we de fase van na de eerste date. Zo gingen de 75-jarige Margit en de 82-jarige Willem nog even 'romantisch' buiten roken en Debby van 44 en Henriette van 35 keken genoten samen van de sterrenhemel. De dames plakten er de volgende dag zelfs nog een ontbijtje achteraan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First Dates Hotel komt naar Nederland

En er was een koppel dat nóg een stapje verder ging. De Brabanders Tim en Femke vonden het beregezellig met elkaar en sloten de avond al zoenend in de hottub af. Maar daar eindigde het niet... De twee werden de volgende ochtend wakker op dezelfde hotelkamer. En dat is natuurlijk het grote voordeel van deze locatie. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!