Beeld © Ruth van Baaijen / SBS

Frank en Rogier toveren een paleisje voor de 8-jarige Ferdy

12 februari 2019 08:25

Ook deze week halen de extravagante levensgenieters Frank en Rogier weer alles uit de kast voor gezinnen die het financieel niet breed hebben. Gisteravond reisde het komische stel af naar Groningen om de achtjarige Ferdy en zijn opa Josef te verrassen.

Hoewel de vrolijke Ferdy pas acht jaar oud is, heeft het ventje al een hele hoop ellende meegemaakt. Zo verloor hij vorig jaar tot groot verdriet alle twee zijn ouders. En ook opa Josef moest drie jaar geleden afscheid nemen van de liefde van zijn leven. Toch heeft het positieve gezin geen tijd voor verdriet, want Joself moet door voor zijn kleinzoon. Daarom vindt stiefdochter Maria het nu tijd om het gezin in het zonnetje te zetten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huwelijk Frank en Rogier in zwaar weer

Frank en Rogier nemen de uitdaging aan om met een budget van 250 euro een kindvriendelijke woonkamer creëren. Gelukkig vindt Ferdy alles mooi, wat het olijke duo ziet als vrijspel. 

Opa en kleinzoon weten niet wat ze meemaken als heel Bad-Nieuweschans uitgelopen is om te komen kijken bij het resultaat. En ook hun nieuwe huisje overtreft alle verwachtingen. Weer een geslaagde metamorfose! En dat vindt Twitter ook:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank en Rogier laten hun krachten zien in Paleis voor een Prikkie

De aflevering van gisteren gemist? Bekijk hem dan hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!