Beeld © Showtime

Eindelijk: Homeland seizoen 7 staat op Netflix

12 februari 2019 09:57

Je kunt eindelijk het laatste seizoen van Homeland kijken op Netflix! Het heeft even geduurd, maar vanaf vandaag is het mogelijk om Carrie Mathison en co verder te kijken op de streamingdienst.

Netflix heeft seizoen zeven van hitserie Homeland erop gezet. Het werd wel tijd, dit seizoen kwam namelijk begin 2018 al op tv. Voor de fans van de show is het dus wel even geleden dat ze dit hebben gezien, maar kunnen nu lekker opnieuw kijken. Claire Danes vertolkt de hoofdrol van Carrie, een CIA-agente die werkt voor de Amerikaanse inlichtingendienst en haar grootste zorg is de binnenlandse veiligheid. Hiermee haalt ze heel wat heisa op de hals en moet ze vaak snel ingrijpen om te voorkomen dat het misgaat. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Seizoen acht van Homeland wordt ook het laatste

Dit is het op één na laatste seizoen van de hitserie. Na seizoen acht kappen ze er namelijk mee. Hoofdrolspeelster Claire gaf in een radio-interview met Amerikaanse host Howard Stern toe dat het opnemen van de serie een "work-out" is en dat ze "er klaar voor is om dit op te schorten." Ook de bedenker van Homeland geeft aan dat dit in ieder geval zijn laatste seizoen zal zijn. De zender is minder happig op een einde en overweegt volgens geruchten een nieuwe cast in te huren. Er is dus nog hoop!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!