Beeld © RTL

Naomi: 'Het is mijn taak die mannen in de val te lokken'

12 februari 2019 09:26

Vier dappere stellen uit Vlaanderen en Nederland testen in Temptation Island hoe sterk hun relatie is. In het tropische Thailand worden de koppels van elkaar gescheiden en doen zestien gewillige verleiders er alles aan om hun partner te vergeten. Onder hen ook de 19-jarige Naomi.

"De één is leuker dan de ander, maar ik kan niet zeggen wie"

"Ik snap niet dat je je relatie zo zou testen’’, vertelt Naomi vol ongeloof aan De Gelderlander. Toch is ze zelf ook gezwicht om mee te doen als verleidster aan het programma, al ziet ze dat wel anders. "Mijn taak is echt wel anders", legt ze uit. "Ze kunnen mij uitmaken voor slet en dit en dat, maar ik kan doen wat ik wil. Als die mannen een stap te ver gaan, dan staan ze tien keer harder voor schut dan ik."

Ze neemt het verleiden dan ook uiterst serieus. En dat terwijl haar Temptation-avontuur in eerste instantie begon als een grap. In het interview biecht de diva op dat het eigenlijk de bedoeling was dat een vriendin van haar mee zou doen. "Maar zij kon niet wegens school. Toen zei ik: ‘Zal ik het dan maar doen?'" Volgens Naomi was het veelbesproken tv-programma een kans die ze niet kon laten liggen. "Ik doe graag nieuwe dingen in het leven. Ik ben nog jong, nu kan het nog.’’

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Hier knappen de Temptation Island verleidsters op af

Hoewel de Nijmeegse pas negentien lentes jong is, zit verleiden in haar bloed. Of ze de mannen op het eiland ook om haar vinger heeft weten te winden? "De één is leuker dan de ander, maar ik kan niet zeggen wie. Maar het is eigenlijk wel een soort van taak van mij die mannen in de val te lokken.’’

Bang voor negatieve reacties op haar optreden is ze niet. Ze staat dan ook haar mannetje en vertelt in het interview dat ze zich geen zorgen maakt. "Wat boeit mij dat nou? Ik moet lachen om negatieve reacties. Ik weet zelf heel goed hoe ik ben. Naomi is gewoon een gekkie!"

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Temptation Island zou er zomaar twee verleiders bij kunnen krijgen

Bekijk Naomi in actie tijdens het nieuwe seizoen van Temptation Island. Vanaf 14 februari 20:30 bij RTL 5!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!