Beeld © ANP

Makers Big Brother hinten op terugkeer van het programma

13 februari 2019 17:13

Het zou zomaar kunnen dat we binnenkort weer kunnen genieten van Big Brother. Er wordt namelijk gepraat over een terugkeer van de moeder van alle realityshows. Dat laat de CEO van EndemolShine Boudewijn Beusmans weten aan het NRC.

"Het format hoeft ook niet uitsluitend op één zender"

Volgens de televisiebaas is Big Brother relevanter dan ooit. "Het blijft een interessante vraag wat er gebeurt als je mensen met elkaar in één huis zet. Big Brother biedt de kans om relevante maatschappelijke thema’s aan te kaarten", vertelt hij in het NRC.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

POLL: Welke grote studioshow verdient een comeback?

Er zijn nu met verschillende partijen gesprekken gaande over een comeback. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar televisie, maar ook online. "Het format hoeft ook niet uitsluitend op één zender. Je kunt ook denken aan meerdere platformen waarbij sommige content exclusief is voor een bepaald platform."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Lindsay Lohan in Big Brother

Big Brother was voor het eerst te zien in 1999 en werd een enorme hype. Uiteindelijk werden er zes Nederlandse seizoenen gemaakt. Niet alleen in Nederland werd het programma een succes, ook in het buitenland raakte het publiek verslingerd aan de realityshow. Inmiddels is Big Brother in maar liefst 62 landen op de buis verschenen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!