Beeld © ANP

Boer Geert weer vrijgezel

14 februari 2019 08:27

Boer Geert is weer single. In 2015 deed de groente- en fruitkweker mee aan Boer Zoekt Vrouw, maar plukt daar nog steeds niet de vruchten van. Zijn meest recente relatie met de Groningse Ria liep stuk op oudejaarsavond. Tegenover het AD vertelt de boer: “Alle vrouwen hebben wel wat”

"Ik ben alleen"

“Het gaat supergoed hoor, maar ik ben alleen.” Zo vervolgt Geert “Het lukt niet echt. De een heeft dit, de ander heeft dat. Het gaat niet vanzelf” 

Geert’s meest recente vlam is zeker niet de enige waarmee hij het heeft geprobeerd. Tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw knuffelde hij wat af met Ada, Mary en Hetty. Dit leverde hem zelfs een bijzondere bijnaam op: Geile Geert. Uiteindelijk koos Geert voor Hetty, maar na twee jaar was de relatie weer over. Vorig jaar zag hij zijn  latrelatie met Geertje, die op Curaçao woont,  op de klippen lopen.  “We hebben geen contact meer. Ze was pissig dat het uit was gegaan, maar ik wilde gewoon iemand dichtbij me hebben. En Hetty belt ook nooit meer.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Jaap doet oproep voor Valentijnsdag

Geert gaat echter niet bij de pakken neerzitten en heeft al “een vriendinnetje op het oog”. Maar dat is nog allemaal pril. De boer, die in april 70 jaar wordt, wil het allemaal wat rustiger aan doen in zijn bedrijf. Wel staat hij open voor een Boer Zoekt Vrouw 2.0. “Ik heb er zoveel van opgestoken. Als ze me benaderen, doe ik mee! Is er een leuke vrouw voor Geert? Bellen!” 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!