Beeld © Videoland / RTL

Gaat Temptation-Milou nú al de fout in?

14 februari 2019 22:30

Temptation-koppel Milou en Heikki weten zeker dat ze klaar zijn voor de volgende stap: samenwonen in Nederland. Maar eenmaal in Thailand lijkt de 23-jarige Milou haar vriend compleet te zijn vergeten door de verleidelijke moves van Jaimy.

“Ik had niet verwacht dat Milou nu al zo open zou zijn"

Tortelduifjes Milou en Heikki zijn nu al acht maanden samen en hebben elkaar leren kennen bij een motorcrosswedstrijd. Milou was daar eigenlijk met haar toenmalige vriend, maar in Heikki zag ze meteen het ideale plaatje. De perfecte basis voor een gezonde relatie. Omdat Milou nogal redelijk jaloers is aangelegd (zo weet ze bijvoorbeeld alle wachtwoorden en pincodes van Heikki0 ziet ze het programma als dé ultieme relatietest om te kijken of ze Heikki kan vertrouwen. Toch blijkt het Milou zelf te zijn die niet te vertrouwen is...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Brandsteder: 'Temptation gaat tegen mijn principes in'

In de tweede aflevering is namelijk te zien hoe Jaimy zijn kans grijpt als Milou hem, aldus de verleider, lonkt naar boven te komen. “Waarom zou je iemand naar boven roepen terwijl je in je string boven staat? Je weet: je vriendje gaat het zien”, vertelt hij in de camera. “Ik pak natuurlijk gelijk mijn kansen. Ik ga gewoon naar Milou toe.”

Vervolgens is te zien hoe Milou de 21-jarige barman roept en, eenmaal op haar kamer, de gordijnen dichtdoet. “Ik had niet verwacht dat Milou nu al zo open zou zijn. En dat mijn kansen zo groot zouden zijn”, bekent hij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hebben Temptation-Joshua en Goedele gedatet?

Of Milou en Jaimy écht met elkaar het bed hebben gedeeld zien we helaas pas in de derde aflevering. Heb je een abonnement op Videoland dan heb je geluk. Daar is namelijk al wél de volgende spraakmakende aflevering te zien!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!