Beeld © RTL

Rick: 'We betalen de koppels en de verleiders helemaal niets'

14 februari 2019 18:10

Met de start van het nieuwe seizoen Temptation Island komen steeds meer juicy details boven drijven. Zo beweert Angela de Jong vandaag in het AD dat de verleiders een flinke som geld krijgen als het ze lukt één van de deelnemers te verleiden. RTL laat aan RTL Boulevard weten dat daar niets van waar is.

"We betalen de koppels en de verleiders helemaal niets, dus dan is dat ook weer duidelijk"

Volgens de journaliste is een simpele zoen al goed voor zo'n drieduizend euro, maar iemand in bed krijgen levert pas écht de hoofdprijs op. Volgens Angela zou het gaat om een dikke tienduizend(!) euro. Maar dat blijkt een broodjeaapverhaal te zijn melden RTL en presentator Rick Brandsteder.

"Zoals elk jaar voert Angela de Jong een hetze tegen het programma en dat is alleen maar welkom, want hoe meer aandacht hoe beter", legt Rick vandaag uit in de middagshow van dj-duo Coen en Sander. "Maar ze is niet goed ingevoerd, want dit klopt niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hier knappen de Temptation Island verleidsters op af

"We betalen de koppels en de verleiders helemaal niets, dus dan is dat ook weer duidelijk. De koppels zijn er om hun relatie te testen en de verleiders hebben een betaalde vakantie. We proberen het zo echt mogelijk te houden."

Meer gossip? Kijk dan vanavond naar de eerste twee afleveringen van Temptation Island om 20:30 bij RTL 5.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!