Beeld © ANP

Wedding Bells! Timothy doet een aanzoek in Utopia

19 februari 2019 11:02

In de kleine samenleving die Utopia heet, ligt er altijd liefde op de loer. Zo ontstond er een stomende romance tussen inwoners Timothy en Franny. Gisteren was te zien hoe de Utopiaan op één knie ging.

"Je bent het mooiste wat me is overkomen en ik wil mijn leven met je delen"

Timothy pakte flink uit voor het aanzoek. Rozenblaadjes, ballonnen én een confetti-kanon. De verliefde Franny kon haar ogen bijna niet geloven. 

De Utopiaan gaf wel eerlijk toe dat hij nog nooit zo zenuwachtig was geweest. Niet gek natuurlijk als er allemaal mensen meekijken met dit bijzondere moment. "Je bent het mooiste wat me is overkomen en ik wil mijn leven met je delen", begint hij zijn romantische verhaal. "Gisteren was ik nogal afwezig en dat had je wellicht al door. Maar lieve schat, wil je met me trouwen?" Franny was in alle staten: "Ja, natuurlijk!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Utopia-Jessie en Jeffrey in blijde verwachting

De rest van de bewoners had zich om het verliefde paar heen verzameld en wat volgde was een luid applaus. "Is het echt gebeurd? Ik had al het gevoel dat er iets ging gebeuren", stamelde de kersverse verloofde Franny nog uit.

Eerdere aanzoeken

Het is niet de eerste keer dat er een aanzoek plaatsvindt in Utopia. Vorig jaar waren het ex-Utopianen Charlotte en Laura die terugkwamen naar het beloofde land om zich hier te verloven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hartverscheurend afscheid voor oud-Utopiaan Johan

Baldr ging in 2017 opnieuw op één knie voor zijn vrouw waar hij al mee getrouwd was. Zij wilden hun huwelijksfeest nog eens dunnetjes overdoen voor het oog van de camera in Utopia.

Lang geleden, in 2014, vroeg Ruud Billy ten huwelijk, maar we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Inmiddels is hij al een tijdje gelukkig met Rowena. Zij trouwde op haar beurt weer met Gabriëlle, maar dit was allemaal nep en bedoelt om een statement te maken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!