Beeld © RTL / Temptation Island

Temptation-Kimberly: 'Er waren heel even vlinders'

19 februari 2019 10:49

Dit jaar zijn de verleidsters in Temptation Island éxtra gevaarlijk. Sommige van de dames hebben namelijk al een connectie met de heren. Zo hebben ook Kimberly en Heikki een verleden. “Ik ga niet zeggen dat ik gevoelens voor hem had, maar er waren wel heel even vlinders", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Als de Belgische krant Kimberly spreekt over haar tv-avontuur, biecht de 21-jarige op dat Heikki geen onbekende voor haar is. De twee leren elkaar een aantal jaren geleden kennen via de motorcross, waar - ironisch genoeg - ook Heikki zijn Milou oppikte. Hoewel de verleidster destijds gevoelens voor hem had, heeft ze nooit iets gezegd en het "laten overwaaien", aldus Kim. 

Nu, tijdens Temptation Island, krijgt ze een tweede kans. En daar is ze zich maar al te bewust van, want al in de eerste aflevering wordt duidelijk dat de twee een speciale band hebben. "Ik wist al dat je hier zou zijn, je Insta was nogal duidelijk", spreekt Heikki haar aan. "Ik had dat al tegen Milou gezegd. Die ging jou al opzoeken. Die had die foto’s al gezien waarop je aan het fitnessen bent, die werd al helemaal gek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-verleider Danicio was al bekend van televisie

“Toen Kimberly naar voren kwam, gingen bij mij direct alle alarmbellen af”, vertelt Milou nu aan het blad. “Toen ze daar zo stond, dacht ik: is er misschien toch ooit meer geweest, dat ik niet weet?” 

Toch zijn Kimberly en Heikki niet de enigen die elkaar bekend voorkomen. Ook de vriendin van Sidney, Demi, blijkt al een connectie te hebben met verleider Timone. En ook verleidster Naomi is op haar beurt weer geen vreemde voor Morgan. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Van deze serie zullen alle Temptation Island-fans smullen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!