Beeld © Instagram @larrysaperstein

Dit wordt de cast van de High School Musical-serie

19 februari 2019 18:32

High School Musical komt terug! Met een compleet nieuwe cast zullen de Wildcats terugkeren als serie. Na drie enorm succesvolle films en albums was het een tijdje stil rondom het Disney-fenomeen, maar de terugkeer is nu eindelijk in zicht.

De nieuwe HSM-reeks zal plaatsvinden op vertrouwd terrein, namelijk de East High School. Waarschijnlijk zullen de Wild Cats dus ook weer terugkeren. Helaas geen Zac Efron, Vanessa Hudgens of Ashley Tisdale in de nieuwe show. De manier waarop je het kunt kijken is wel nieuw, Disney komt namelijk met eigen soort streaming dienst. Hierop komen allemaal Disney originals, zowel oude klassiekers als nieuwe kaskrakers. Een hernieuwde High School Musical mocht dus niet missen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat?! Zac Efron heeft zijn haar blond geverfd

De 'nieuwe Troy' zal vertolkt worden door Joshua Bassett. In de serie speelt hij Ricky, die een relatie had met Mini. Na de breuk besluit hij haar terug te winnen door mee te doen aan de musical op school. Hiermee hoopt hij dat ze weer dichter naar elkaar zullen groeien. 

Nini is de vrouwelijk hoofdrol in de serie. Hoewel ze een beetje verlegen is aan het begin, wil ze nu een statement maken door de hoofdrol te pakken in de musical. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vanessa Hudgens gestrikt voor nieuwe Netflix-Kerstfilm

Gina wordt de understudy in de musical, wat ze niet had verwacht. Volgens geruchten moet zij de nieuwe Sharpay gaan worden. 

E.J. gaat Nini's hart proberen te veroveren na haar relatiebreuk met Ricky. 

Kourtney is Nini's beste vriendin en is helemaal weg van make-up. Zij verzorgd de kostuums voor de musical. 

Ashlyn is nieuw op school en het nichtje van E.J. 

Big Red is Ricky's beste vriend, maar is stiekem verliefd op zijn ex Nini. Hij gaat backstage bij de musical werken zodat hij dichtbij haar kan zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ashley Tisdale viert trouwdag

Carlos is de student-choreograaf en kan het goed vinden met de dramadocente. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!