Beeld © RTL

Broer Temptations-Roger niet blij met deelname

19 februari 2019 22:21

Roger en zijn vriendin Laura zijn een van de koppels die deelnemen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island. Voormalig bokskampioen en veertien jaar oudere halfbroer Jackson heeft zijn twijfels bij de deelname van Roger.

De broers zijn goede vrienden en delen dezelfde passie voor boksen. Toch wist Sugar, zoals hij bekend staat in België, niet van zijn deelname. Sterker nog: hij hoorde het pas toen Roger al terug was. "Ik ga eerlijk zijn: had je mij op voorhand verteld dat je zou meedoen, ik had het jou afgeraden. Maar ik hoorde het pas toen je al terug was”. Roger wou het wel vertellen aan zijn broer maar mocht van de makers er absoluut met niemand over praten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Kimberly: 'Er waren heel even vlinders'

Of Roger zijn handen heeft thuis gehouden tijdens de opnames van Temptation vertelt Jackson: "Weet je, de Osei Bonsu’s... Wij zijn een speciaal ras. Als we iets willen, dan doen we het ook. Als je toch kraakt, dan ben je geen Osei Bonsu in mijn ogen. Ik hoop dus dat hij volhoudt.” 

Tegenover Het Laatste Nieuws vertelt Roger ook waarom hij en Laura zich hebben opgegeven: “ Die regeltjes van ons - dít mag niet als ik er niet bij ben, dát mag niet na een bepaald uur... Dat is eigenlijk niet normaal. Een relatie zou zonder die regeltjes moeten kunnen. En dat was dan ook ons voornemen.” 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!