Beeld © ANP

Ook Rens Kroes en Loes Haverkort in It Takes 2

19 februari 2019 22:30

Schrijfster en foodblogger Rens Kroes, actrice Loes Haverkort en YouTuber Stefan Jurriens van StukTV zijn toegevoegd aan de reeks bekende Nederlanders die meedoen aan het vierde seizoen van It Takes 2. Dat maakten ze dinsdagavond bekend op Instagram.

Rens, Loes en Stefan plaatsen gedurende de avond een zangfoto van zichzelf op hun eigen Instagram met een regel uit het liedje It Takes 2 en tagden hun medekandidaten. Eerder op de dag hadden ook Bobbi Eden, Jan Joost van Gangelen en acteur Harry Piekema dat gedaan. SBS6 bevestigde daarna via 6 Inside dat zij meedoen, samen met actrice Imanuelle Grives, Shownieuws-presentatrice Lisa Michels en acteur Pim Muda van de Ashton Brothers.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Billen knijpen geblazen voor finalisten It Takes Two

Met negen deelnemers is het deelnemersveld compleet van de zangshow die SBS6 dit voorjaar uitzendt. It Takes 2 is een tv-show waarin BN’ers met geen of nauwelijks zangervaring gaan zingen. Ze werken onder leiding van professionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis.

Maandag was al aangekondigd dat Winston Gerschtanowitz de show samen met Gordon gaat presenteren. Edsilia Rombley vervangt Angela Groothuizen in de jury. Ronnie Flex en Gerard Ekdom blijven als jurylid aan het amusementsprogramma verbonden. In het eerste seizoen won Jan Versteegh. Hij werd opgevolgd door Bibi Breijman. Afgelopen jaar werd Dionne Slagter tot winnaar uitgeroepen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bobbi Eden en Harry Piekema zingen in It Takes 2

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!