Beeld © AVROTROS

Volgende aflevering Wie is de Mol? krijgt spannende wending

20 februari 2019 09:48

Wie is de Mol? seizoen negentien komt bijna aan zijn eind. Er zijn nog maar twee afleveringen te gaan en aankomende zaterdag zou het speelveld zomaar heel anders kunnen worden.

De teaser voor de halve finale onthult al behoorlijk wat over wat er te verwachten valt. Zo kan er bij een opdracht zelfs een vrijstelling worden verdiend. En dat terwijl er nog maar één groen schijfje dit seizoen is ingezet. Een vrijstelling zou betekenen dat een van de kandidaten direct door zou kunnen naar de finale zonder zijn of haar scherm te zien. Dat biedt zekerheid voor in ieder geval twee kandidaten, aangezien de Mol automatisch doorgaat. Op Instagram kondigt het programma de spannende volgende aflevering aan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hiermee bewijst Sinan dat hij de Mol is

De kanshebbers voor een finaleplaats zijn Merel, Sinan, Nielson en Sarah. De verdenkingen van wie de Mol is, zijn behoorlijk eerlijk verspreid over de vier kandidaten op de site van het programma. Nielson gaat aan kop met 28%, dan volgt Sarah met 27%, Sinan komt in de buurt met 23% en Merel staat onderaan met 22%. Natuurlijk zegt dit niets over de uitslag. Deze zal 9 maart bekend worden gemaakt, nog even nagelbijten dus!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!