Beeld © William Rutten

Deze grote acts treden op tijdens de finale van The Voice

20 februari 2019 14:40

Tijdens de zenuwslopende finale van The voice of Holland nemen aanstaande vrijdag de talenten van coaches Waylon, Anouk en Ali B het tegen elkaar op. Maar ze staan tijdens de grande finale van The Voice niet alleen op het podium...

Vrijdagavond strijden Dennis, Patricia, Menno en Navarone om de felbegeerde titel in de finale van The voice of Holland. Zij zijn niet de enige toppers die in actie komen die avond. Internationale topartiesten James Morrison, Ava Max en Guy Sebastian komen ook optreden op het podium van de talentenjacht. Je kent ze van deze kneiters van hits:

Guy Sebastian

Guy Sebastian is een Australische ster en breekt op dit moment in Nederland door met het nummer Before I Go. Daarnaast neemt hij aankomend seizoen ook als coach plaats in de rode stoel van The Voice Australia.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dit zijn de finalisten van The Voice of Holland

Ava Max

De 25-jarige Amerikaanse zangeres Ava Max is een rising star en voert op dit moment in maar liefst zeventien landen de hitlijsten aan met haar single Sweet But Psycho.

James Morrison

James Morrison is een Engelse singer/songwriter met meerdere Top 40-hits zoals You Give Me Something en Wonderfull World op zijn naam. James heeft een nieuwe single My Love Goes On met Joss Stone en brengt dit nummer aankomende vrijdag uiteraard ten gehore. 

De finale van The voice of Holland is aanstaande vrijdag om 20:30 te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!