Beeld © ANP

SamSam binnenkort te zien bij Videoland

20 februari 2019 20:15

Liefhebbers van de serie SamSam, spring maar een gat in de lucht. De Nederlandse komedieserie kun je binnenkort weer zien bij Videoland.

SamSam werd van 1994 tot 2003 uitgezonden. En gelukkig is de komische serie terug! Videoland maakt vandaag bekend dat je vanaf 25 maart het leven van de vier jongeren en twee ouderen aan de Leliestraat in Haarlem kan bekijken. Hoera!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jarige 'Chris' hoopt op comeback van hitserie SamSam

Jimmy is een echte losbol, Chris is de slimme brunette, Jo is het onwetende blondje en Lex is een platvloerse barkeeper die graag de grenzen van fatsoen opzoekt en deze veelvuldig overschrijdt. De jongelui huren de bovenverdieping (Jimmy, Chris en Jo wonen in het appartement op de bovenverdieping) en de zolderkamer (die door Lex is gehuurd) van een oud stel, Nol en Riet(je) Brouwer. Nol is een nors en chagrijnig type, die liever lui is dan moe. Rietje is de warmbloedige en goedmoedige vrouw van Nol. Zij bemoeien zich geregeld, gewild of ongewild, met hun jeugdige huurders. Hierdoor komen ze vaak in botsing met hun bovenburen en met elkaar. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!