Beeld © RTL Boulevard

Ayleen viel 12 kilo af door vleesetende bacterie

22 februari 2019 10:00

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de derde aflevering van Temptation Island. De sexy verleidster Ayleen vertelt meer dan 12 kilo te zijn afgevallen door toedoen van een vleesetende bacterie.

"Toen bleef ik zitten en kwam ik bij zulke kleine kinderen in de klas"

Ayleen vertelt aan Olcay dat ze nu bezig is met een secretaresse opleiding. Hiervoor deed ze detailhandel, maar daar moest ze noodgedwongen mee stoppen vanwege een ziekte. "Toen werd ik heel ziek en heb ik heel veel gemist van school. Ik had een vleesetende bacterie in mijn lichaam waardoor ik heel veel afviel." De verleidster viel in totaal twaalf kilo af en kon drie maanden niet naar school. Ze haalde niet genoeg punten en moest het jaar overdoen. "Toen bleef ik zitten en kwam ik bij zulke kleine kinderen in de klas." Ze vond het verschrikkelijk en besloot te stoppen met haar opleiding. "Dat ga ik echt niet doen, hè!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-verleider Jaimy deelde met meer dan 100 dames het bed

Ze was van plan om na de zomer van 2018 weer te beginnen aan een opleiding, maar Temptation Island gooide roet in het eten. Ayleen besloot mee te doen aan het realityprogramma en haar opleiding een halfjaartje uit te stellen. Deze maand is ze begonnen aan de opleiding tot secretaresse.

In de eerste aflevering van Temptation Gossip ging Olcay op bezoek bij verleider Jaimy. Hij vertelde dat hij wilde afterparty's houdt met zijn 53-jarige vader.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!