Beeld © RTL / Temptation Island

Kan Roger de verleiding weerstaan in Temptation Island?

21 februari 2019 19:51

Na een lange week te hebben gewacht, konden we vanavond weer genieten van alweer de derde aflevering van Temptation Island. Langzaam maar zeker lijken de stellen te ontdooien en daar maken de verleiders maar graag gebruik van.

Waar het in aflevering twee even leek alsof Jaimy en Milou het erg gezellig zouden hebben, was dit toch niet het geval. Sterker nog; Jaimy komt van een koude kermis thuis. Milou was, naar eigen zeggen, helemaal niet van plan zijn om de verleider naar boven te halen. "Er stond een hele felle lamp en die wou ik uitdoen." Toch houdt Jaimy voet bij stuk: "Ik dacht wel echt dat toen ik naar boven ging, dat het klaar was", spreekt hij zich uit tegenover de andere heren in het huis. Uhh juist....

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Chloë staat centraal in nieuwe #BOOS

Wie iets meer actie krijgt is Roger. De roodharige Lizzy heeft al haar pijlen op de vriend van Laura gericht, en dat valt in de smaak. "Ik ben echt wel zijn Temptation", spreekt ze vol zelfvertrouwen. "Ik denk dat Roger echt bang is dat hij zijn vriendin aan het bedriegen is met mij."

En hoewel Roger tijdens de date in het waterpark zich angstvallig afzijdig houdt, bloeit hij later tijdens een feestje helemaal op. Hij is volledig in de feeststemming en voelt zich als een vis in het water. Maar weet Lizzy hem ook aan de haak te slaan? Als het aan Roger ligt wel. “Mijn temptation zit hier wel. Het is wel op uiterlijk vlak natuurlijk echt gewoon hoe ik het heb beschreven. Rood, ros, dikke billen en borsten en ze hebben gewoon iemand gevonden", vertelt hij terwijl het langzaam heet begint te worden onder zijn voeten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Broer Temptations-Roger niet blij met deelname

Maar ook Heikki heeft aan aandacht geen gebrek. De achttienjarige Ayleen doet er alles aan zodat hij zijn Milou vergeet. En met succes. "Hij heel naïef (..) hij vergeet de camera’s een beetje", vertelt de verleidster trots. Mission accomplished. Althans, dat zou je denken... De 22-jarige Armanda denkt daar namelijk heel anders over en vindt het dan ook tijd voor een sluwe inhaalbeweging. Daarom besluit ze haar gevoelens tegenover Heikki te delen. “Ik mag jou, jouw innerlijk is gewoon heel top hè", biecht ze een tikkeltje dronken aan hem op. Ze heeft zelfs als gevoelens voor Heikki. En dat slaat bij de motorcrosser in als een bom.

Benieuwd hoe het afloopt? Kijk dan alvast aflevering vier bij Videoland. Of kijk volgende week weer om 20:30 naar RTL 5.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!