Beeld © Netflix

Netflix kondigt vervolg op Haunting of Hill House aan

21 februari 2019 21:44

Streaming service Netflix heeft een nieuw seizoen van Haunting of Hill House aangekondigd. Het vervolg op de serie wordt volgend jaar verwacht.

Netflix-hit The Haunting of Hill House wordt vervolgd met een nieuw seizoen. Dit keer wel in een ander jasje. Er is namelijk nóg een huis dat bezeten is. Op Facebook plaatst de streamingdienst een filmpje met de aankondiging en de vraag wie kan raden waar het volgende seizoen zal plaatsvinden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Haunting of Hill House-fans worden wild van Luke

The Haunting of..., zo wordt het aangeschreven. De grote vraag is dus of iemand kan raden welke spookhuis voor slachtoffers gaat zorgen volgend jaar. Michiel Huisman maakte vorige keer zijn opwachting, maar er is nog niets bekend over zijn terugkomst in het nieuwe seizoen. 

The Haunting of Hill House gaat over een familie die in een behekst huis woonde. Hun hele leven lang heeft dit gevolgen gehad, mede door de zelfmoord van hun moeder in de villa. Michiel was één van de broers uit het gezin van zeven. Hij speelde een schrijver die hun verhaal op papier zette en daar enorm veel succes mee behaalde. Of het om dezelfde familie gaat, valt nog te bezien. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!