Beeld © Instagram @wendyvandijk3

Wendy van Dijk heeft al afscheid genomen van TVOH

22 februari 2019 14:05

De finale van The Voice of Holland betekent niet alleen het einde van dit seizoen, maar ook de laatste keer samenwerken voor Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Op Instagram bedankt de presentatrice haar collega.

"Afscheid heb ik al genomen"

Bij de foto schrijft ze: "De finale. Vanavond! Niet alleen van de kandidaten die de afgelopen maanden zo hard gewerkt hebben om hier te staan, maar ook voor mij persoonlijk. Mijn laatste TVOH. Waaaah!" 

"Afscheid heb ik al genomen. Vorige week na de show. Thuis. Tranen. En vandaag gaan we alleen maar genieten en ligt de focus op de kandidaten. Zoals altijd. Zij moeten shinen, het gaat om hun toekomst. Wie wordt The Voice van 2019. Laten we vanavond samen genieten en ik bedank jullie voor het kijken naar TVOH. Daar zijn we maar wat trots op!" vervolgt ze onder de foto. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk stapt over naar Talpa

De presentatrice maakte onlangs bekend de overstap te maken van RTL naar Talpa. Hierdoor komt er ook een einde aan haar samenwerking met Martijn Krabbé, waarmee ze sinds 2010 The Voice presenteerde. Ze bedankt Martijn dan ook "voor alles wat ik van je geleerd heb en je vriendschap". Ook haar man Erland, die sinds kort ook werkzaam is voor Talpa, wordt genoemd: "Mijn steun en toeverlaat" schrijft ze. 

Wendy werkte in de jaren '90 ook voor SBS. Sinds 2006 was ze een van de vaste gezichten van RTL. Bij Talpa gaat ze onder andere het programma Dance Dance Dance presenteren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk reageert op felle kritiek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!