Beeld © Instagram @jeffersonthursday

Temptation Island-Jefferson heeft relatie met een bekende

25 februari 2019 18:48

Vlinders in de buik voor Temptation Island-Jefferson. Hij is hoteldebotel verliefd op een bekende in televisiewereld. De gelukkige? Hannah, die je kunt kennen van Ex On The Beach.

Wie? Jefferson deed in 2017 mee aan Temptation Island als koppel, met zijn toenmalige vriendin Lize. Het stel overleefde de ultieme relatietest niet, want Lize verliet het eiland met een nieuwe liefde: verleider Ken. Met hem is Lize nog steeds samen.

Hannah is een bekende uit Ex On The Beach, zij deed in 2017 mee aan dit programma maar trad niet op de voorgrond. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kan Roger de verleiding weerstaan in Temptation Island?

Door hun deelname aan de reality-programma's wisten de twee dus wel al van elkaars bestaan. Gelukkig hebben Jefferson en Hannah geen last meer van deze 'bekendheid' en kunnen ze rustig hun ding doen, zo vertellen zij aan Cosmopolitan. "Wanneer we samen op straat lopen, merk je wel dat mensen af en toe kijken maar we letten daar eerlijk gezegd niet zo op. Soms zoeken mensen ook wel naar sensatie, om te kijken hoe het zit tussen ons. Maar we zijn ook maar twee normale mensen die samen iets gaan eten. Een keer was het zo dat we gestopt werden voor een foto, we waren toen nog maar met elkaar aan het daten dus dat was wel awkwardhaha. Anderhalf jaar terug zouden we waarschijnlijk een overload aan aandacht gekregen hebben, bijvoorbeeld bij het uitgaan. Dat doen we nu eigenlijk bijna niet meer, aangezien ik bezig ben met mijn studies en andere zaken. Ook Jefferson werkt en is druk bezig met boksen."

Jefferson laat weten dat de twee zeker niet van plan zijn om weer op de buis te verschijnen. Ook Hannah ziet het niet zo zitten, want het gaat gewoon heel erg goed tussen de twee. "Het is misschien wel opvallend dat twee mensen die beiden aan een tv-programma hebben meegedaan nu een relatie met elkaar hebben, maar onze karakters zijn gewoon een match. We zijn heel gelukkig hoe we nu zijn met elkaar, dus meedoen aan Temptation is niet iets wat nu op onze to-do list staat", zo vertelde Hannah. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-verleider Danicio was al bekend van televisie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!