Zus Maarten van Rossem geeft geen kwartje om televisie

26 februari 2019 07:45

Sis van Rossem scoort met haar broers Maarten en Vincent wekelijks zo'n miljoen kijkers met Hier zijn de Van Rossems. Zelf kijkt ze echter niet graag. "Vreselijk is dat", zegt de 73-jarige programmamaakster in De Telegraaf. "Ik kijk de afleveringen alleen op mijn computer, in een klein schermpje onderin."

"Het is een leuke bijkomstigheid om dit mee te maken als je bijna 74 bent, maar verder geef ik er geen kwartje om"

"Ik kick er niet op om op tv te zijn. Het is een leuke bijkomstigheid om dit mee te maken als je bijna 74 bent, maar verder geef ik er geen kwartje om", aldus Sis, die niet echt verbaasd is om het succes van van Hier zijn de Van Rossems. Volgens haar is het programma in de loop van de seizoenen steeds beter geworden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John de Mol polste Maarten van Rossem

"In het begin was het zo verschrikkelijk slecht dat ik regelmatig overwoog ermee te stoppen", zegt Sis eerlijk. "Ik vond het een soort VVV-programma en dacht: hoor eens even, hier leen ik me niet voor. Je wilt niet weten hoeveel woedende mails ik naar de hoge tv-bazen heb gestuurd. Nu heeft de montage veel meer oog voor geestige dingen. En in het begin kreeg Maarten de meeste tijd. Het is heel aangenaam dat het nu veel eerlijker is verdeeld."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!