Beeld © RTL

Temptation-Ayleen doet een boekje open over Heikki

26 februari 2019 22:48

We hebben nog maar een paar aflevering gezien van Temptation Island en tot nu toe spat het vuurwerk nog niet van het scherm. Als we verleidster Ayleen mogen geloven kunnen we ons klaarmaken voor spraakmakende televisie.

"Hoe kan je je eigen vriendin vergeten?"

Bij het Vlaamse programma Goedele on Top doet Ayleen een boekje open over Heikki, op wij zij overduidelijk haar zinnen heeft gezet. Zo zegt ze: “Hij zoekt mij op. Hij verleidt mij, ik verleid hem niet eens meer.” De verleidster vindt het dan ook gek dat hij meedoet als koppel samen met Milou. “Ik dacht: waarom heb je je niet opgegeven als verleider?” Als Goedele vervolgens vraagt of Ayleen de relatie hoog inschat, antwoordt ze: “Hij denkt niet na. Op een gegeven moment vergeet hij zijn eigen vriendin. Hoe kan je je eigen vriendin vergeten?”  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Ayleen leed aan levensbedreigende ziekte

In de derde aflevering konden we al zien dat Ayleen al haar pijlen heeft gericht op Heikki. Ze bleef continu bij hem in de buurt en bleef hem uitdagen. Heikki lijkt Milou inderdaad te zijn vergeten en het ziet er dus naar uit dat hij op haar avances ingaat. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!