Beeld © Kale Jakhals Producties

Het Rotterdam Project maakt kans op Gouden Televizier-Ring

27 februari 2019 13:27

De grote winnaar van afgelopen jaar, onze eigen Beau van Erven Dorens, is opnieuw in de race voor de Gouden Televizier-Ring. Ditmaal met zijn ontroerende programma Het Rotterdam Project.

Niet alleen Beau doet een greep naar het felbegeerde goud, ook de buitenlandse avonturen van Frans en Mariska Bauer maken kans. Net als Heel Holland Bakt, één van de populairste programma's op de Nederlands televisie. Ook de buitensporige interieurontwerpers Frank en Rogier zijn dit jaar weer van de partij. Afgelopen jaar waren ze al in de race, en ook dit jaar zijn ze weer populair bij het publiek.

Vreemde eend in de bijt is het EO-programma Rail Away. Het programma over markante spoorlijnen wordt al sinds 1996 uitgezonden en kwam nooit eerder ook maar in de buurt van de Ring.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau Five Days Inside wint Gouden Televizier-Ring

De vijf programma’s voegen zich bij de vijf winnaars uit de vorige kwalificatieronde: Beste zangers, Beter laat dan nooit, Expeditie Robinson, Ik weet wie je bent en Klem. In mei en juli volgen nog twee kwalificatierondes en eind augustus is het tijd voor de grote Gouden Televizier-Ring verkiezing, met alle 25 kanshebbers. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!