Beeld © RTL

Kijkers enthousiast over Patty in Hotter Than My Daughter

28 februari 2019 13:39

Patty Brard is begonnen met haar eerste seizoen van Hotter Than My Daughter. De eerste aflevering begint met een enorme transformatie en kijkers zijn vol lof over Patty, die het stokje heeft overgenomen van Gordon.

"wat doe je jezelf aan?"

De uitzending begint met moeder Fouzia en dochter Sheila. Fouzia kleedt zich het liefst in zwarte kleding met doodshoofden of drukke leggings met Disneyfiguren erop. De voornaamste reden voor deze kleding is dat zij zichzelf niet mooi vindt en zich zo wil verbergen. De 44-jarige is maar liefst 70 kilo afgevallen maar heeft een laag zelfbeeld. Als Patty een goed gesprek aangaat blijkt dat Fouzia verre van gelukkig is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard gaat strak de zomer in

Dat is ook de reden waarom Sheila haar moeder opgaf. Ze wil graag dat haar moeder inziet hoe mooi ze eigenlijk is en het doet haar pijn om haar zo te zien. Als Patty na een tijdje weer gaat zitten met de twee, valt haar het op dat ze er een stuk vrolijker uitziet. De voornaamste reden hiervan is dat Fouzia heeft besloten te gaan scheiden van haar man.  Als Fouzia na de metamorfose in de spiegel is dit voor zowel Patty als Fouzia een emotioneel moment. Ook het weerzien met dochter Sheila zorgt voor de nodige tranen.

De tweede kandidate, de Poolse Geisha, zorgt voor verbazing. Zij pronkt heel graag met haar eigen decolleté en is bang om ouder te worden. Zij kleedt zich het liefst in panterprint. “Wat doe je jezelf aan?” vraagt Patty zichzelf af. Ook zij deelt een heftig verhaal. Op zeventien-jarige leeftijd is zij verkracht en kon niet op steun verwachten van haar eigen moeder. Ook zij is na haar metamorfose helemaal om. “Nu zie ik eruit als iemand van mijn eigen leeftijd. Ik ben heel blij.”

Op Twitter zijn de kijkers vooral enthousiast over Patty als kersverse presentatrice.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard over haar Hotter Than My Daughter-avontuur

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard werd sauna uitgestuurd door 'sportschoolpolitie'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!