Temptation-Timone maakt 30 selfies per dag

01 maart 2019 09:36

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de vierde aflevering van Temptation Island. Deze keer gaat Olcay op bezoek bij verleider Timone en die doet een aantal bijzondere onthullingen...

"Een stuk of 20, 30”

De 26-jarige verleider Timone is een bijzondere verschijning. Temptation-fan van het eerste uur, Olcay Gulsen, snapt dan ook wel dat Demi bijna zwicht voor de spierbundel. Maar zo'n goddelijk lichaam krijg je natuurlijk niet zomaar, en Timone werkt zich dan ook dagelijks in het zweet in de sportschool. Zo vertelt hij aan Olcay in Temptation Gossip.

Om zijn resultaat vast te leggen gebruikt hij foto's. “Gewoon om te kijken hoe het ervoor staat”, legt hij uit aan een verbaasde Olcay. De personal trainer is dan ook niet vies van een selfie hier en daar, iets wat Olcay vergelijkt met een obsessie. Want hij kiekt er flink op los: "Een stuk of 20, 30”, verklapt hij als Olcay vraagt hoeveel selfies hij dan per dag maakt. Wow!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ayleen viel 12 kilo af door vleesetende bacterie

Maar niet alleen de vrouwen voelen zich aangetrokken tot Timone, ook bij de heren blijft zijn lichaam niet onopgemerkt. Dat blijkt wel weer als Sidney tijdens het eerste kampvuur beelden krijgt te zien van de heren die het uiterlijk van de verleider de hemel in prijzen. Als Sidney hoort dat ze hem vergelijken met Timone gaat hij compleet door het lint. Kwaad maakt hij Timone uit voor varken nadat hij beweert een grote penis te hebben.

Hoewel de beef tussen Timone en Sidney groot uitgemeten wordt, trekt de verleider zelf zich er niet zo veel van aan. Hij moet er zelfs om lachen! In tegenstelling tot Sidney, die is bloedserieus. Zo blijkt nadat Timone aan Olcay opbiecht dat hij na de opnames een kwade Sidney aan de telefoon heeft gehad. De 26-jarige legt uit dat hij op Instagram werd geconfronteerd met de beelden, wat hij maar slap gelul vindt. "Hij zei: ‘Je gaat dit nu eraf halen (..) Of je gaat zien wat er gaat gebeuren.” 

In de tweede aflevering van Temptation Gossip ging Olcay op bezoek bij verleidster Ayleen, die meer dan 12 kilo is afgevallen door toedoen van een vleesetende bacterie.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Temptation Island-Jefferson heeft relatie met een bekende

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!