Verleider Timone heeft elke dag van de week een ander schatje

01 maart 2019 09:28

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de vierde aflevering van Temptation Island. Deze keer verleider Timone, die regelmatig meisjes deelt met zijn tweelingbroer.

"Ze denken gewoon die ziet er hetzelfde uit"

De 26-jarige Timone komt misschien over als een rustige jongen, maar helemaal onschuldig is hij niet. Hij heeft een eeneiige tweelingbroer waar hij clubs mee onveilig maakt. De twee zijn ontzettend veel samen en delen alles, ook vrouwen. "Ja, dat ook”, vertelt hij met een grote glimlach aan Olcay als ze in Temptation Gossip vraagt naar zijn liefdesleven.

"Als hij dan seks had gehad met een vrouw dan zei ik van: ‘Hè, met wie had je seks gehad?’ En dan zei hij met die en die, en dan kreeg ik haar nummer (...) Dat is gewoon veel vaker voorgekomen, dat ze het gewoon goed vinden. Ze denken gewoon die ziet er hetzelfde uit.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Goed nieuws: Temptation Island USA komt terug voor tweede seizoen

Timone heeft dan ook, naar eigen zeggen, totaal geen problemen om meisje te regelen. Trots laat hij aan Olcay weten dat hij met gemak elke avond een andere vrouw in bed weet te krijgen. Hij houdt er zelfs een ‘ladygenda’ voor bij, een agenda voor al zijn chicks. “Afgelopen week waren er wel zes vrouwen”, aldus de spierbundel.

In de tweede aflevering van Temptation Gossip ging Olcay op bezoek bij verleidster Ayleen, die meer dan 12 kilo is afgevallen door toedoen van een vleesetende bacterie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kan Roger de verleiding weerstaan in Temptation Island?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!