Beeld © Temptation Talk

I Am Aisha ziet deelname Temptation Island VIPS wel zitten

28 februari 2019 21:43

I Am Aisha doet in Temptation Talk wel een héél bijzondere uitspraak. Ze is namelijk wel te porren voor Temptation Island VIPS!

"Ik zei altijd nee, maar ik ben van gedachte veranderd"

In het programma, waarin het nog even nagenieten is van dé ultieme guilty pleasure van Nederland, schuiven bekende Nederlanders, oud-deelnemers en verleiders van het huidige seizoen aan bij presentator Rick Brandsteder. Vanavond is onder andere I Am Aisha te gast, en eenmaal in de studio doet ze een open sollicitatie. 

Als Rick haar vraagt of ze ooit mee zou doen aan Temptation aarzelt ze even, maar dan zegt ze zeker: "Ik zei altijd nee, maar ik ben van gedachte veranderd." Maar dan wel de VIPS versie! Daarop antwoord Rick: “Die presenteer ik niet, maar ik ga kijken!” Is I Am Aisha hiermee de eerste kandidaat van het nieuwe seizoen?

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Goed nieuws: Temptation Island USA komt terug voor tweede seizoen

Iemand wie het Temptation-avontuur niet ziet zitten is Famke Louise. Ze zal dan ook niet snel meedoen aan het programma Temptation Island. Dat onthulde ze in de podcast van Monica Geuze, waarin Famke samen met Tim Hofman werd geïnterviewd. "Ik zou het kunnen, maar ik ga het niet doen. Met alle respect voor de mensen die meedoen aan het programma, ik vind mezelf niet het type dat op zo'n eiland thuishoort."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!