Beeld © Netflix

Idris Elba komt met eigen comedyserie

1 maart 2019 09:34

Idris Elba mag dan niet de volgende James Bond worden, maar als nanny en dj doet hij het goed in zijn eigen comedyserie Turn Up Charlie. De acteur is in het echte leven ook dj, dus de rol is hem op het lijf geschreven.

Idris speelt de titeltrol van Charlie, een mislukte dj. Om hem een handje te helpen, besluit een vriend dat hij maar voor hem moet komen werken. De vrouw van Charlie's vriend is juist een succesvolle dj, dus hij voorziet dat het gaat om een samenwerking. Helaas, verkeerde inschatting. Charlie's vriend wil dat hij de nieuwe nanny wordt voor zijn dochtertje. Hij heeft het geld hard nodig en besluit ervoor te gaan, maar uit de trailer blijkt ook dat hij zijn droom van muziekmaken niet achter zich kan laten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Idris Elba had speciale taak op huwelijk Prins Harry en Meghan

Idris draait in het echte leven ook en staat zelfs in april op megafestival Coachella. Het is niet de eerste keer dat de acteur zijn eigen draai geeft aan muziek, Idris stond ook al op het Glastonbury festival in 2015. Ook zijn wereldberoemde vrienden zijn fan. De acteur werd hoogstpersoonlijk door Prins Harry en Meghan Markle gevraagd een setje te doen op hun bruiloftsfeest. Zijn skills heeft hij geleerd van zijn oom die ook dj-carrière had. Toen hij een tiener was, ging hij mee naar optredens en draaide dan zelf onder de pseudoniem DJ Big Driis. Hoe hij dat in de serie doet, zie je vanaf 15 maart op Netflix. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!