Beeld © ANP

Anouk laat kinderen niet kijken naar The voice of Holland

01 maart 2019 10:37

Anouk vertikt het om samen met haar kroost naar programma's met zichzelf te kijken, zoals The Voice. "Ik wil dat hun leven draait om wat zij doen", vertelt de 43-jarige coach in een interview met De Telegraaf.

"Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen dingen doen die over hen gaan"

Gouden platen of prestigieuze prijzen zul je dan ook niet snel vinden in het huis van de moeder van zes. De zangeres doet namelijk thuis het liefst alsof haar carrière niet bestaat en wil niet continue herinnerd worden aan haar leven als muzikant. "Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen dingen doen die over hen gaan", aldus Anouk.

Zo hoopt op deze manier haar kinderen hun eigen keuzes te laten maken. "Ik zou ze nooit stimuleren om de muziek in te gaan. Tenzij het een beetje op de achtergrond is", vertrouwde Anouk al eerder toe aan RTL Boulevard. Het lijkt de zangeres ook extra lastig voor haar eigen kinderen, omdat ze zelf al zo bekend is. “Je moet daar altijd mee dealen en tegenop boksen. Dat is volgens mij helemaal niet zo leuk.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk dropt nieuwe single en het is niet wat we hadden verwacht

Mocht het programma verhuizen naar SBS, dan is de kans groot dat ook Anouk weer van de partij is. "Ik zit daar omdat het programma met muziek te maken heeft. Niet dat ik mezelf nou zo geweldig vind, maar als ik ergens over kan meepraten, is dat het. Waar dat dan wordt uitgevoerd, maakt me geen klap uit", vertelt ze eerlijk aan de krant.

Eerder sprak ze hier ook al open over tegen RTL Boulevard:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Voice-Patricia zegt baan op voor carrière in de muziek

Anouk is vanaf vanavond weer elke vrijdagavond te zien in The Voice Kids. Om 20:30 bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!