Beeld © ANP

Utopia-Timothy onder vuur

01 maart 2019 14:31

Het beloofde land staat op z'n kop! In een recente aflevering van de SBS-realityserie Utopia zien kijkers vol verwondering dat inwoner Timothy ongevraagd een stapje verder gaat bij mede-bewoonster Franny. Fans van het programma zijn not amused en eisen een verklaring.

"Voor Utopia is het belangrijk dat er geen grenzen worden overschreden"

Er is nogal wat ophef aan de hand van een recente aflevering van Utopia. Daarin is te zien hoe tortelduifjes Timothy en Franny lekker tegen elkaar aankruipen. Hij wil een stapje verder gaan, maar zij ziet dat op de huidige plek niet zo zitten.  Na veel gepruttel geeft ze toe en doen ze 'het' toch, tot grote verbazing van de trouwe kijkers.

Vol verwondering ziet tv-kijkend Nederland hoe Timonthy zijn zin doorzet, en dat is volgens velen alles behalve oké. Aangezien Franny duidelijk niet in de mood is, beschuldigen sommige hem zelfs van verkrachting. Opvallend feitje: deze morgen bedankt Franny haar lief voor de fijne nacht. Dus van verkrachting is absoluut niet te spreken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Wedding Bells! Timothy doet een aanzoek in Utopia

Talpa laat in een statement weten aan RTL Boulevard: “Franny en Timothy zijn verloofd. Ze hebben beiden aangegeven dat zij samen gisteren een fijne avond hebben gehad. Voor Utopia is het belangrijk dat er geen grenzen worden overschreden. Hier wordt nauw op toegezien."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!