Beeld © Instagram @rowena_baierl

Temptation Island VIPS-Rowena en Ruud uit elkaar

03 maart 2019 16:04

Het realitystel dat elkaar leerde kennen in Utopia en daarna Temptation Island VIPS overleefde, zet er een punt achter. Dat maakt Rowena vandaag via Instagram bekend.

"Houden van betekent ook kunnen loslaten wanneer nodig"

Bij de foto die Rowena plaatst schrijft ze een emotioneel bericht aan haar volgers: "Via deze weg willen Ruud en ik laten weten dat wij samen hebben besloten voorlopig ons eigen pad te kiezen. Wij houden van elkaar en houden van betekent ook kunnen loslaten wanneer nodig. Er is geen sappig verhaal, geen drama, we zijn beide bezig met persoonlijke processen waarbij we alle tijd en energie momenteel in ons zelf willen steken."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hinten Ruud en Rowena op een huwelijk?

Rowena vervolgt: "We hebben veel meegemaakt in een korte periode en dat maakt onze band sterk en speciaal. We weten niet wat de toekomst gaat brengen en wensen elkaar daarin het allerbeste. We zijn dankbaar dat we in elkaars leven zijn gekomen en van elkaar hebben mogen leren. Hij zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Natuurlijk voelen wij beide verdriet en zullen de ruimte nemen om dit te verwerken. Bedankt voor alle support!"

Ruud en Rowena waren meer dan 2,5 jaar samen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Rowena komt met nieuwe track

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!