Beeld © RTL

Danicio en Milou hebben het erg gezellig in Temptation Island

07 maart 2019 21:44

Deze aflevering van Temptation Island lijkt een springplank voor de rest van het seizoen. Eerlijk is eerlijk: tot nu toe gebeurde er nog niet veel spannende dingen. Daar lijkt na vanavond verandering in te komen.

Nadat de koppels het eerste kampvuur hebben overleefd, staan de verleiders klaar om aan te vallen. Maar niet iedereen lijkt daar trek in de hebben. Heikki heeft geen zin in een feestje en is direct naar zijn kamer gegaan. Ook Sidney zondert zich even af. “Het is het eerste kampvuur en ik heb al iets gezien wat ik niet leuk vind.”, zegt Heikki. Bij de dames is er geen sprake van een bedompte stemming. Sterker nog Laura is allang blij dat ze zijn Roger weer heeft kunnen zien. Sidney heeft problemen met de opmerking die Timone maakte over zijn geslachtsdeel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Sidney woedend tijdens eerste kampvuur

Ook werd er deze aflevering weer gedatet. Milou zit erg te twijfelen of zij de Temptation moet aangaan en twijfelt dan ook met wie zij op dat zal gaan. De date van Danicio en Rodanya verloopt helaas iets minder soepel. Als de twee gaan suppen gaat dat niet helemaal van een leien dakje. Sterker nog Rodanya raakt zelfs gewond als ze van de plank valt en er iets in haar voet steekt. “Ik moet naar het ziekenhuis” schreeuwt ze vanaf de surfplank. “Ik moet overgeven, ik zweer het.” Danicio neemt haar vervolgens mee naar het ziekenhuis.

Milou lijkt ondertussen haar keuze te hebben gemaakt en is volop aan het feesten geslagen. Laura daarentegen blijft zich afvragen hoe het gaat met haar vriend Roger en heeft het zichtbaar zwaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goed nieuws: Temptation Island USA komt terug voor tweede seizoen

Ondertussen nemen Heikki en Sydney het ervan “We zijn echte avondmensen.” Bij de dames gaat het er rustig aan toe totdat Danicio hoopt op een beloning. Hij heeft zich immers de hele dag om de gewonde Rodanya ontfermt. Toch zien we hem niet bij Rodanya maar bij Milou in bed. “Ik voel me gewoon tot je aangetrokken. Je hebt een mooi lichaam. Misschien is het sexueel, misschien wel meer. Dat weet ik niet. Sorry dat ik zo brutaal ben. Je hebt zo’n heerlijk figuur, echt waar.”

Of Milou daadwerkelijk ingaat op de avances van Danicio weten we nog niet, dat zal volgende week duidelijk worden. Kun je echt niet wachten dan kan je online alvast de volgende aflevering zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!