Beeld © Instagram @demol.be

Wat te kijken na WIDM: De nog spannendere Belgische variant

8 maart 2019 18:18

De ontknoping van het Nederlandse seizoen is aanstaande zaterdag. Fans hoeven niet lang te treuren: op zondag begint namelijk de Belgische variant van de hitserie.

Niels, Merel en Sarah doen zaterdag voor de laatste keer mee aan het spannende programma. De dag erna komt België al met een vervanger, dan gaat hun versie van Wie is de Mol? namelijk van start. Het is ook net even anders dan in Nederland, want er doen alleen maar onbekende kandidaten mee. Bovendien gaat de Mol erin zonder voorkennis, wat het nog spannender maakt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rik van de Westelaken volgend jaar weer presentator WIDM

Voorgaande seizoenen joegen kijkers al de stuipen op het lijf. De reeks afleveringen van vorig jaar al helemaal, toen werden alle kandidaten levend begraven in de eerste aflevering. "Jij weet niets", zegt het programma. "De kandidaten weten niets. De Mol weet niets." Het moge duidelijk zijn: Dit programma is enorm onvoorspelbaar. 

Het nieuwe seizoen van de Belgische-versie van Wie is de Mol? is vanaf 10 maart te zien op de Vlaamse zender VIER. De afleveringen zijn ook online te kijken. De kandidaten dit jaar zijn Martijn, Liesbeth, Kaat, Joeri, Ingrid, Elisabet, Bruno, Bas en Axel. De Vlaamse Rik van de Westelaken is zoals altijd Gilles. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!