Martijn Krabbé heeft zin in The Voice met nieuwe collega's

08 maart 2019 21:22

The Voice of Holland blijft toch bij RTL 4 en Martijn Krabbé heeft er weer zin in. Het leek er even op dat het programma mee zou verhuizen met John de Mol, maar het blijft nog drie jaar op de huidige positie.

"Ik ben heel blij met de nieuwe combinaties"

Na het vertrek van Wendy van Dijk naar Talpa was het nog maar de vraag wie in haar voetsporen zou treden. Het is eindelijk bekend: Chantal Janzen neemt het stokje over bij The Voice. Voor de Senior-variant wordt het Lieke van Lexmond en bij Kids gaat Jamai naast Martijn staan. "Ik ben heel blij met de nieuwe combinaties", zegt Martijn over het nieuws. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The voice of Holland blijft de komende drie jaar bij RTL

Ook Lieke ziet het wel zitten bij The Voice. "Toen ik ervoor gevraagd werd, dacht ik: ja, dit klopt. Dit past bij mij", zegt Lieke over haar nieuwe avontuur. "Ik verheug me er ontzettend op om dit samen met Martijn te mogen gaan doen." "Senior vind ik de leukste versie, als ik eerlijk ben." Martijn heeft nog niet eerder met Lieke mogen samenwerken. "Ik denk dat zij heel geschikt is om de juiste snaar te raken bij de senioren", zegt hij. 

"Dit is wel een geweldige stap die ik ga maken", zegt Jamai over zijn carrière. Martijn en Jamai werken al vijf jaar samen. Jamai staat namelijk altijd in de Red Room tijdens de uitzendingen van alle versies van The Voice. "Ik vind Jamai een van de grootste talenten die er rondloopt op dit moment. Hij is fantastisch. Ik ben zeer tevreden", zegt Martijn over deze partnerschap. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verloofde Martijn Krabbé had aanzoek totaal niet aan zien komen

Chantal en Martijn zijn oude bekenden van elkaar. Samen presenteerden zij ooit Idols, dus dit wordt de tweede keer dat zij samen een talentenjacht gaan presenteren. "Chantal is natuurlijk fantastisch", vertelt Martijn. "14 jaar later, ouder en wijzer, weer bij elkaar gezet. Ik verheug me erop", schrijft Chantal op Instagram. Eén ding is zeker: de nieuwe presentatoren hebben er zin in. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!