Beeld © AVROTROS

De Mol van 2019 is bekend

9 maart 2019 20:54

Na weken van speculeren, vele hints en theorieën weten we eindelijk wie de mol van 2019 is! Let op: vanaf hier zijn er alleen maar spoilers!

Na een spannende finale stonden er nog drie deelnemers op het podium in het Vondelpark tijdens de live bekendmaking. De pot bleef angstig laag dit jaar met iets meer dan 10.000 euro en daarom is de mol dit jaar beter dan ooit. Alle kandidaten waren op een gegeven moment wel verdachte in het spel. 

Sarah

Vele hints wezen op Sarah. Op Twitter was het duidelijk: ze kan blijkbaar niet goed rekenen, heeft dyslexie en snapt verder ook vrij weinig van de opdrachten. Ook werd er een schilderij gevormd wat angstvallig op haar leek. Zij moest wel de mol van 2019 zijn. De actrice bleek uit eindelijk de winnaar te zijn van deze editie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgens deze hints is Nielson de Mol

Niels

Hij stal een joker van Evelien, weigerde bepaalde opdrachten en had het vaak mis bij de executie volgens molloten. Nielson was overduidelijk de mol. De singer-songwriter bleek uiteindelijk de verliezer te zijn. 

Merel

Merel Westrik heeft het ver geschopt in het programma. Dit heeft mede te maken met hoe slim ze de opdrachten doet en hoe ze de test invult. Verschillende hints wezen naar haar. Er zouden bijvoorbeeld regelmatig vogels door het beeld vliegen. In een nieuwe aangepaste leader kwam een gezicht naar voren. Dat van Merel, zij is de Mol. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!