Beeld © BNNVARA/Wessel de Groot

Er komt een seizoen 2 van hitserie Oogappels

12 maart 2019 11:47

De BNNVARA-dramaserie Oogappels krijgt een tweede seizoen. De opnames voor de tweede reeks gaan in het najaar van start, maakte de omroep dinsdag bekend. De nieuwe serie is naar verwachting vanaf maart 2020 te zien op NPO1.

Oogappels volgt vier verschillende gezinnen in een middelgrote Nederlandse stad. Hun kinderen zitten op dezelfde middelbare school. De ouders hebben allen zo hun eigen manier van opvoeden. Maar voor hen allemaal geldt dat ze de lat voor zichzelf én hun oogappels heel hoog leggen: het leven moet vooral perfect zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BNNVARA begint met opnames serie Oogappels

Acteurs Bracha van Doesburgh, Malou Gorter, Ramsey Nasr, Maryam Hassouni, Jeroen Spitzenberger, Eva van der Gucht en Mike Libanon zullen in het vervolg terugkeren. Ook de tweede reeks van de serie wordt geschreven door Frank Houtappels (Gooische Vrouwen) en Lex Passchier en geregisseerd door Will Koopman.

Oogappels heeft zich in korte tijd ontpopt tot een van de grote publiekslievelingen van de NPO; afleveringen trekken gemiddeld 1,1 miljoen kijkers. Ook de pers is lovend. De serie is een coproductie van BNNVARA en Talpa Fictie B.V.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!