Patty Brard tekent voor vier jaar bij Talpa

12 maart 2019 18:29

Patty Brard keert definitief terug bij SBS6. De presentatrice heeft een contract voor vier jaar getekend bij Talpa, zo maakte Patty bekend in 6 Inside. Voor dat programma gaat ze volgende week direct aan de slag. Tijdens Albert Verlindes vakantie zit ze een week lang aan tafel in het showbizzprogramma.

"Terug op het oude nest. Het voelt als thuiskomen", aldus Patty. Ze hakte de knoop door tijdens haar recente vakantie in Thailand. "Tijdens die korte break heb ik besloten om bij terugkomst voor Talpa te gaan." De komst van Erland Galjaard en Linda de Mol gaf daarbij de doorslag.

Naast 6 Inside gaat Patty ook af en toe wat voor Shownieuws doen. In het najaar krijgt ze haar eigen programma. Voor haar wordt speciaal een format ontwikkeld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard gaat strak de zomer in

Marco Louwerens, de kersverse tv-directeur van Talpa, laat in een statement weten blij te zijn met de komst van Patty. Hij noemt haar een "creatief multitalent met een ongekende dosis televisie-ervaring en een groot hart voor de medemens". "Ik verwacht dat de kijkers van SBS6 haar weer omarmen, om te beginnen bij 6 Inside en Shownieuws. Later dit jaar is ze ook te zien in een heel nieuw ‘human interest’ programma dat we voor haar ontwikkelen. Patty is een publiekslieveling die de SBS6-kijkers feilloos aanvoelt en daarom echt bij deze zender hoort."

Eerder dit jaar leek het nog alsof Patty haar carrière voort zou zetten bij RTL. Begin januari werd gemeld dat ze een exclusief contract zou hebben getekend, maar dat bleek voorbarig. Een verschil van inzicht bleek later de reden dat de overstap niet doorging. Brard is nog op RTL te zien in Hotter Than My Daughter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard werd sauna uitgestuurd door 'sportschoolpolitie'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!