Beeld © The CW

Jane the Virgin seizoen 4 komt naar Netflix

14 maart 2019 15:23

We hebben zéér goed nieuws voor iedereen die fan is van de avonturen van Jane Gloriana Villanueva. Bueno zelfs! Netfix heeft namelijk aangekondigd dat ook het vierde seizoen naar de streamingdienst komt. En het beste: volgende maand al!

Helaas betekent de wederkeer van de telenovela ook dat het einde in zicht komt. Eerder liet The CW, de Amerikaanse zender waar de show te zien is, al weten dat de show naar vijf seizoen er een einde aan breit. Het nieuws komt niet volledig uit de lucht vallen. Vorig jaar maart onthulde hoofdrolspeelster Gina Rodriquez al dat het vijfde seizoen haar laatste zou zijn. Maar nu valt het doek dus voor al onze geliefde personages. Dat wordt dus nooit meer wegkwijnen bij het heerlijke lijf van Rafael, of smullen van de ruzies tussen Jane en Petra...

Gelukkig is het nog niet zover, en kunnen we eerst nog genieten van een seizoen vol humor, liefde en achterbakse plannetjes. Bekijk hier alvast de promo:

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Spin-offs Riverdale én Jane The Virgin in de maak

Jane is een religieuze jonge Latina met grote dromen. Maar haar leven neemt een onverwachte wending wanneer ze plotseling zwanger raakt via kunstmatige inseminatie. Er is alleen één onmisbaar detail: ze heeft nog nooit seks gehad! Haar moeder Xiomara, die al op jonge leeftijd zwanger werd van Jane, is bang dat Jane haar leven zal vergooien door de baby. Jane's traditionele religieuze Latina-grootmoeder, Alba, moedigt haar juist aan om haar hart te volgen. 

En dan is er ook nog de baby daddy, wie heel toevallig de eigenaar is van het hotel waar Jane werkt en haar voormalige crush. Wat een drama!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

'Jane The Virgin' is terug in de nieuwe Netflix-romcom

Seizoen vijf gaat later deze maand van start in de Verenigde Staten. Wanneer het slot in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!