Beeld © ANP

Fajah Lourens niet snel te zien in Adam Zkt. Eva

15 maart 2019 07:26

Fajah Lourens zou best op zoek willen gaan naar een man in een tv-programma. Een show als Wie wordt de man van Froukje?, waarin Froukje de Both op zoek ging naar haal soulmate, ziet ze wel zitten. "Dat vond ik hilarisch. Het lijkt me leuk als mijn vriendinnen op jacht gaan naar een man voor mij", zegt het model in De Telegraaf.

"Kom op, daar vind je je vent toch niet?"

Fajah, die afgelopen zomer een eind maakte aan haar relatie, heeft wel een lijstje van eisen waar een toekomstige vlam aan moet voldoen. "Ik wil iemand die zelfstandig is, humor heeft en spiritueel is. Een beetje van dit, een beetje van dat. Ach, alles bij elkaar een heel boekwerk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Fajah Lourens als verleidster in Temptation Island VIPS'

Toch zou ze niet snel meedoen aan een programma als Adam Zkt. Eva, waarbij kandidaten naakt op een onbewoond eiland op zoek gaan naar de ware. "Kom op, daar vind je je vent toch niet?" Ook Temptation Island, waarvoor ze was gevraagd als verleidster, ziet ze niet zitten. "Alsjeblieft zeg, wat een onzinprogramma is dat. Ik zou het niet eens willen presenteren. Dat is ziekelijk. Je bent bewust bezig met het kapot maken van relaties door de beelden bij het kampvuur te verknippen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!