Beeld © Getty Images

Opnames Riverdale spin-off met Lucy Hale van start

16 maart 2019 17:37

De eerste draaidag van Riverdale spin-off Katy Keene is een feit! Zo liet hoofdrolspeelster Lucy Hale weten via Twitter.

"Katy Keene. Dag 1"

Eerder werd al duidelijk dat de hitserie een spin-off kreeg met Pretty Little Liars-ster Lucy Hale in de hoofdrol, maar de details bleven nog onduidelijk. Tot vandaag! Lucy verraste ons vandaag op social media met een kiekje van de cast en crew, inclusief de director van Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina. 

Maar we zien nóg een bekend gezicht! Ook actrice Ashleigh Murray, die Josie speelt in Riverdale, zal te zien zijn in de spin-off. De zangeres van Josie and the Pussycats verhuis naar de Big Apple, waar de nieuwe show zich afspeelt, om daar haar dromen waar te maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Riverdale ligt binnenkort een maand stil

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Riverdale's Camila eert overleden collega Luke Perry

De nieuwe serie zal zich jaren na de huidige Riverdale verhaallijnen afspelen en volgt het leven van twintiger Katy, die in New York maar één doel voor ogen heeft: haar carrière als modeontwerpster lanceren. Daarnaast probeert ze de balans te vinden tussen haar liefdesleven en haar droombaan. 

Katy Keene moet een combinatie worden van musical, comedy en drama. Naast modeontwerper in spe Katy komen er nog drie figuren uit de Archie comics in voor. De vier twintigers proberen het in de show allemaal te maken in New York.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!